Gràcies a quina empresa podrà TVE retransmetre el Mundials d’Atletisme?

TVE
TVE

Televisió Espanyola (TVE) podrà emetre finalment el Mundial d’Atletisme gràcies a un patrocini, en aquest cas de l’empresa càrnica Cárnicas Serrano, segons explica Vanitatis. Una fórmula que permetrà que la televisió pública pugui tirar endavant la retransmissió d’aquesta competició esportiva que es celebrarà a Moscou del 10 al 18 d’agost.

 

Aquest tipus de patrocini funciona a TVE des que va deixar de tenir publicitat i després que el Govern espanyol impulsés una forta retallada a l’ens públic. Aquesta fórmula econòmica que s’aplica per retransmetre esdeveniments esportius i culturals -considerats de servei públic- està permesa per la llei, però genera polèmica en el sector i genera dubtes sobre l’ús d’aquest model.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides