Quants diners reben els sindicats subvencionats pel Govern espanyol?

Sense títol
Sense títol

Els sindicats rebran 8,8 milions d’euros en subvencions al 2013 després que el Govern central hagi fet efectiva la retallada del 20% previst en aquesta partida pressupostària i s’hagi publicat en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).

Aquestes subvencions no inclouen els 2,7 milions pressupostats per sufragar la participació dels sindicats en els òrgans consultius i consells. D’aquesta forma, la partida que reben les centrals sindicals per fomentar, mitjançant el finançament, la realització de qualsevol tipus d’activitat sindical dirigida a la defensa i promoció dels interessos econòmics i socials dels treballadors, s’ha vist reduïda en gairebé un 44% des de 2011 amb l’objectiu de reduir el dèficit públic.

Cada any els sindicats majoritaris CC.OO. i UGT s’emporten pràcticament la totalitat d’aquestes ajudes. Així, mentre que al 2010, amb el PSOE encara al Govern, tots dos sindicats es van repartir uns 15 milions d’euros. Un any després, aquesta xifra va ser de 12,4 milions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.