El veí ‘indepe’ de Núria Marín

Reprodueix vídeo

“Vaig venir aquí amb 12 anys, la meva dona és d’aquí i els meus dos fills també. Vull ser d’aquí, això no m’ho pot negar ningú”, comença el vídeo protagonitzat pel ‘Sebas’, un veí de l’Hospitalet de Llobregat que explica els motius pels quals és independentista.

La gravació, feta per la plataforma sobiranista Catalunya diu Prou, recull el testimoni d’un home nascut a Melilla i que destaca que ser independentista a Catalunya “és de sentit comú”. “Vaig arribar a Sant Ildefons de Cornellà i vaig pensar: això és Catalunya? si aquí no parla català ni Déu

Sebas lamenta a “falta de coratge per no haver demanat la independència abans” i recomana els espanyols que “en comptes d’insultar s’haurien de preocupar de com fer negocis amb nosaltres”.

El vídeo conté un missatge per als que diuen que se senten “catalans i espanyols”. “Algú que et digui: sóc català però també soc espanyol, aquest t’apunyalarà per l’esquena. Però què tens tu de català? Si no vols col·legi, no vols l’idioma,..”, comenta l’entrevistat.

(Visited 32 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Feu un comentari