Què està passant a la ràdio de Federico Jiménez Losantos?

Federico Jiménez Losantos
Federico Jiménez Losantos

L’emissora de ràdio esRadio del periodista Federico Jiménez Losantos està passant per una crisi interna que està provocant la sortida de diversos membres de l’equip fundador d’aquesta ràdio pròxima a la dreta més extrema. Els últims que han decidit marxar són els components del Grupo Risa, un grup d’humoristes que han acompanyat al locutor els darrers anys. La sortida de Grupo Risa l’ha anunciat el periodista César Vidal a través del seu Twitter.

 

Precisament César Vidal va abandonar esRadio fa una setmanes per diferències amb Losantos, tot i que no s’han aclarit els motius del trencament entre els dos comunicadors de la dreta mediàtica. Després d’aquestes sortides Jiménez Losantos nomes es quedarà acompanyat a l’emissora pel seu amic inseparable Luis Herrero.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides