Grans adjudicacions per despesa militar

El Govern espanyol destina prop de 230.000 euros en vestits d'etiqueta militars i 944.000 euros per un servei de manteniment d'armes
Militar
Militar

El Ministeri de Defensa no s’està de res. Segons publica aquest dilluns el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) aquest ministeri destinarà 943.867,00 euros per un contracte destinat a un pla de millora del cicle de vida del sistema d’armes E.25. Un contracte que s’ha adjudicat a l’empresa espanyola INDRA el passat 8 de juliol i s’ha formalitzat el dimecres passat.

 

El BOE d’aquest dilluns també porta altres perles en matèria de despesa militar, com per exemple la previsió del Ministeri de Defensa de destinar 229.835,00 euros en uniformes militars d’etiqueta, concretament 1.069 unitats, que es farien servir per les desfilades. L’empresa que resulti guanyadora del concurs públic per fer aquests uniformes d’etiqueta els haurà d’entregar abans de finals d’any.

 

Una despesa que arriba una setmana després que el Govern espanyol concedís un crèdit especial al Ministeri de Defensa per un valor de 877 milions d’euros. Una gran quantitat de diners que, tal i com s’explica en el BOE, anirà destinat a la compra de míssils, fragates, bucs, helicòpters i carros de combat militar

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides