Qui està vetant a dos mitjans de comunicació de Lleida?

Diputació de Lleida
Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida està vetant a dos mitjans de comunicació de Lleida, com són Waita TV i AraPonent.cat. Segons han denunciat aquests mitjans al Col·legi de Periodistes de Lleida estan sent sotmesos a un vet des de fa més d’un any. En una carta adreçada al president del Col·legi li demanen que actuï d’intermediari per solucionar una situació que vulnera els drets a la informació i la llibertat d’expressió.

 

Waita TV i AraPonent.cat senyalen al president de la Diputació, Joan Rañé, i a la Cap de Comunicació, Maricel Pujol, com les persones responsables d’aquest veto. En concret denuncien que es va bloquejar les seves pàgines web a les dependències de la corporació, i que Maricel Pujol va eliminar les respectives adreces de correu electrònic del mailing de l’ens provincial amb l’objectiu que no rebessin les notes de premsa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides