Quina jugadora de waterpolo és independentista?

La jugadora catalana Roser Tarragó que forma part de la selecció espanyola de waterpolo porta la icona independentista en el seu perfil de Twitter. Tarragó i les seves companyes de l'equip de waterpolo s'acaba de proclamar campiona del món en els Mundials de Natació celebrat a Barcelona.

 

Roser Tarragó ha rebut molts insults de fanàtics espanyolistes a través de la xarxa social i aquest diumenge s'ha vist obligada a desactivar el seu compte de Twitter

Waterpolo
Waterpolo

La jugadora catalana Roser Tarragó que forma parte de la selección española de waterpolo tiene un icono independentista en su perfil de Twitter. Tarragó y sus compañeras del equipo de waterpolo se acaban de proclamar campeonas del mundo en los Mundiales de Natación celebrados en Barcelona.

 

Roser Tarragó ha recibido muchos insultos de fanáticos españolistas a través de la red social, y este domingo la deportista catalana se ha visto obligada a desactivar su cuenta en Twitter.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides