De quin diputat s’han burlat més durant la comissió pel cas Palau?

Comissió
Comissió

La intervenció del portaveu del grup parlamentari del PSC, Maurici Lucena, ha aixecat moltes rialles iròniques entre bona part dels diputats de CiU presents a la comissió on ha comparegut el president de la Generalitat, Artur Mas, per donar explicacions sobre el cas Palau.

 

Ha passat en diversos moments del seu torn de paraula, com per exemple quan ha dit que estem davant d’un cas de corrupció que té “una pinta horrible”. Una expressió que ha provocat burles per part d’alguns diputats de la federació nacionalista. Lucena també ha provocat aquesta reacció quan ha dit que “tots necessitem vacances” per afirmar que Mas havia fet una intervenció “molt fluixa”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides