Sense cadires per veure el president Mas al Parlament

ICV-EUiA envia una carta de protesta a De Gispert per demanar-li que habiliti una sala per seguir en directe la compareixença
Título de la imagen
Título de la imagen

La compareixença en comissió parlamentària del president Mas pel cas Palau ha creat un problema d’espai al Palau de la Ciutadella. ICV-EUiA ha impugnat la comunicació del Departament de Relacions Parlamentàries de la cambra legislativa que acota l’assistència dels diputats a la sala on el president Mas ha d’explicar el suposat finançament il·legal de CDC. Per quota, establerta per la Llei d’Hondt, als ecosocialista els pertoquen cinc cadires. Però el grup hi vol anar sencer, i són tretze.

Davant aquesta situació, la portaveu el grup, Dolors Camats, ha enviat una carta en què insta la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, a habilitar un espai a la cambra perquè hi puguin assistir tots els diputats que ho vulguin.

ICV-EUiA recorda el dret dels diputats a assistir als actes que es facin a la cambra, que recullen els articles 4.1 i 43.3 del reglament del Parlament.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari