Barcenas, embargat

L'extresorer popular té, a més de dos habitatges a Madrid, un xalet a Baqueira Beret
Bárcenas
Bárcenas

El jutge de l’Audiència Nacional Pablo Ruz ha ordenat l’embargament dels béns de Luis Bárcenas, qui no ha fet efectiva la fiança civil de 43,2 milions d’euros que li va ser imposada pel magistrat. L’embargament no afecta als seus comptes a Suïssa, que es mantenen bloquejats i en els quals va arribar a acumular més de 47 milions d’euros.

L’ordre de Ruz afecta a l’habitatge i el parquin on té situat el seu domicili Bárcenas, a Madrid, a més d’un altre immoble de la capital madrilenya i a un apartament amb dues places d’aparcament a Baqueira Beret del que comparteix la propietat amb la seva esposa. També inclou diversos comptes bancaris, un dels quals té un saldo superior als 700.000 euros.

L’ex tresorer del PP es manté tancat a la presó de Soto del Real i aquest dimarts s’ha conegut que el jutge Ruz ha citat a declarar com a testimonis als tres últims secretaris generals del partit, Francisco Álvarez Cascos, Javier Arenas i María Dolores de Cospedal.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari