Site icon El Triangle

Navarro preveu ‘fer un Llanos de Luna’ al Parlament

Jaume Collboni

Jaume Collboni

A can PSC s’esforcen per diferenciar els casos de corrupció que afecten a cada partit, però mentre insisteixen en criticar, per tardana, la compareixença del president Mas per explicar la relació entre CDC i el Cas Palau, asseguren que el seu primer secretari, Pere Navarro, no donarà explicacions al Parlament pel cas dels espies.

Fins a tres vegades han preguntat el periodistes, en la roda de premsa posterior a l’executiva socialista d’aquest dilluns, si el dirigent del PSC es personarà al Palau de la Ciutadella per donar explicacions, després de la recent imputació de la gerent dels socialistes i que la policia requisés, per ordre del jutge, el seu ordinador.

“No hi ha voluntat de fer-ho perquè no hi ha responsabilitat presumpta, ni directa ni indirecta, i perquè quan apunten els fets el senyor Navarro no tenia responsabilitats al partit, era alcalde de Terrassa”, ha repetit el missatge memoritzat des de la setmana passada, el portaveu dels socialistes catalans, Jaume Collboni.

El PSC insisteix que el seu líder “no té responsabilitat directa en aquest tema i no hi ha cap motiu que justifiqui la seva compareixença“. La fermesa en les repetides explicacions del portaveu fan preveure que Navarro tingui al cap fer un Llanos de Luna, en al·lusió a la no compareixença de la delegada del Govern central a Catalunya, per donar explicacions sobre les seves competències a la comissió d’Interior del Parlament.

Caldrà esperar la sol·licitud formal dels grups parlamentaris per constatar si Navarro fa un Llanos de Luna, o si per contra, respon a la crida i dóna explicacions a la cambra pel cas Método 3.

Exit mobile version