Qui demana que s’investigui la relació de CDC amb els advocats del Palau?

Sense títol
Sense títol

Tal com va informar EL TRIANGLE fa deu dies, els advocats que representen al Palau de la Música en el cas de l’espoli de l’orfeó català pertanyen a la consultora PriceWaterhouseCoopers (PWC), que va fitxar a un històric membre de Convergència, Joaquim Triadú, quan aquest partit va recuperar la Generalitat de Catalunya i que des de llavors ha aconseguit lucratius contractes amb l’administració catalana.

Sorprenentment i malgrat l’oposició de la direcció del Palau, els advocats de PWC van evitar demanar responsabilitats a CDC en l’últim escrit enviat al jutge que instrueix el cas. Després de la publicació aquest diumenge a El País d’una informació similar, la portaveu d’ICV i diputada al Congrés, Laia Ortiz, ha demanat a la fiscalia que investigui aquesta relació i la idoneïtat dels advocats de PWC per representar la causa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.