Qui demana que s’investigui la relació de CDC amb els advocats del Palau?

Sense títol
Sense títol

Tal com va informar EL TRIANGLE fa deu dies, els advocats que representen al Palau de la Música en el cas de l’espoli de l’orfeó català pertanyen a la consultora PriceWaterhouseCoopers (PWC), que va fitxar a un històric membre de Convergència, Joaquim Triadú, quan aquest partit va recuperar la Generalitat de Catalunya i que des de llavors ha aconseguit lucratius contractes amb l’administració catalana.

Sorprenentment i malgrat l’oposició de la direcció del Palau, els advocats de PWC van evitar demanar responsabilitats a CDC en l’últim escrit enviat al jutge que instrueix el cas. Després de la publicació aquest diumenge a El País d’una informació similar, la portaveu d’ICV i diputada al Congrés, Laia Ortiz, ha demanat a la fiscalia que investigui aquesta relació i la idoneïtat dels advocats de PWC per representar la causa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides