L’esbarjo dels diputats durant el Ple de Joventut

Título de la imagen
Título de la imagen

El Ple sobre Joventut que ha celebrat el Parlament aquest dimecres ha convertit la Cambra, per moments, en un institut. No pel jovent que han dut els partits per seguir la jornada des de la cambra, ni pel contingut d’algunes intervencions.

A mig matí i a mitja tarda, aprofitant l’avinentesa de l’acabament, primer del discurs del president Mas i després del darrer dels grups parlamentaris que han participat, la presidenta De Gispert ha aturat la sessió per fer un descans de 10 minuts.

Temps que els diputats han aprofitat per escapar-se de l’hemicicle, estirar les cames i fins i tot sortir del Palau de la Ciutadella per fumar. Fins que la botzina que ressona per tots els racons del Parlament els ha avisat que el ‘pati’ havia acabat i es reprenia la sessió.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides