L”altre’ Ple de Joventut

Els cadells dels partits segueixen, barrejats però amb educació, el debat en una sala annexa del Parlament
Les joventuts dels partits segueixen el Ple en una sala annexa del Parlament
Les joventuts dels partits segueixen el Ple en una sala annexa del Parlament

Les cares d’avorriment que des dels seus escons reflectien alguns diputats durant el Ple sobre joventut, que s’ha celebrat aquest dimecres al Parlament, ha contrastat amb el seguiment del debat que, des d’una sala annexa del Palau de la Ciutadella, han fet les seves joventuts. Potser, perquè els primers ja sabien que la manca de diners de la Generalitat fa que difícilment es pugui dur a terme alguna de les resolucions que s’aprovin.

Per percentatge d’ocupació, les joventuts del PSC han guanyat per majoria. “Han vingut amb autocar”, deia irònicament un jove republicà. Del centenar de cadires habilitades a la sala, més de la meitat, 56, eren ocupades pels cadells socialistes. La resta, se les han repartit ERC, CiU, ICV-EUiA i el PP, que hi ha estat representat per un parell de nois.

Malgrat la joventut, tots rondant la vintena, i un emplaçament que els ha barrejat, en una mateixa bancada han coincidit joves ecosocialistes i populars, el debat de l’hemicicle s’ha seguit amb educació. Fent callar els altres per seguir amb tranquil·litat el Ple.

Òbviament, la més ha aplaudida ha estat la intervenció del primer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro. El dirigent ha estat ovacionat quan, després d’haver intervingut en el faristol i aprofitant el torn de Sánchez-Camacho, ha entrat a la sala a saludar les joventuts.

Tot i el respecte, no han faltat els xiulets, majoritàriament a la líder del PP, Alicia Sánchez-Camacho. Quan les pantalles han mostrat la presidenta popular, alguns joves han marxat de la sala, “per no vomitar”, com ha dit algun.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari