Griñán anunciarà avui la seva marxa

El president andalús renunciarà al càrrec al setembre
Sense títol
Sense títol

José Antonio Griñán abandonarà la presidència de la Junta d’Andalusia el setembre vinent, segons ha anunciat aquest dimarts el diari El País. Segons aquesta informació, el màxim dirigent andalús comunicarà la seva decisió aquest dimecres davant el comitè director dels socialistes andalusos.

La dimissió de Griñán s’estava esperant des que fa un mes el PSOE andalús va convocar primàries per triar un candidat a les properes eleccions regionals. Susana Díaz, la consellera de la Presidència, va ser l’única candidata que va aconseguir recollir els avals necessaris i per tant apareix com la màxima favorita per succeir ja mateix al president andalús.

Les investigacions de la jutgessa Alaya, que apunten a la imputació del propi Griñán pel cas dels ERO, han afeblit seriosament el poder del dirigent socialista, que ha defensat en tot moment la seva innocència i sempre ha negat estar al corrent de les irregularitats que es van produir quan ell dirigia la Conselleria d’Hisenda de la Junta d’Andalusia.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari