Qui està preparant un llibre sobre la corrupció a Espanya?

Llibres
Llibres

El president no executiu de Prisa Radio, Augusto Delkáder, està preparant un llibre sobre la corrupció que afecta a diversos nivells de l’Administració espanyola. El llibre que està escrivint el president de la Cadena Ser tindrà com a temes principals el cas Gürtel i el cas Bárcenas.

 

Segons ha publicat El Confidencial Digital el directiu de Prisa Radio està culminant aquest llibre que estaria a prop de ser enviat a la impremta. El llibre també tractarà sobre els casos de corrupció més sonats que hi ha hagut a l’Estat espanyol.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.