Qui ha dit que Ramon Bagó “té ànima”?

Ramon Bagó
Ramon Bagó

L’exdirector del Servei Català de Salut i exdirectiu de la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Carles Manté, ha definit al president del Grup Serhs, Ramon Bagó, com una persona que té “ànima”. Ho ha dit en la seva compareixença aquest dilluns al Parlament de Catalunya en el marc de la comissió d’investigació sobre la gestió en l’àmbit sanitari.

 

Carles Manté i Ramon Bagó van treballar junts en el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC). Manté està imputat en el cas Innova per suposats pagaments irregulars i Bagó està sent investigat per les adjudicacions que va rebre el seu holding empresarial del CSC quan ell era el vicepresident d’aquest consorci públic.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.