Qui ha dit que Ramon Bagó “té ànima”?

Ramon Bagó
Ramon Bagó

L’exdirector del Servei Català de Salut i exdirectiu de la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Carles Manté, ha definit al president del Grup Serhs, Ramon Bagó, com una persona que té “ànima”. Ho ha dit en la seva compareixença aquest dilluns al Parlament de Catalunya en el marc de la comissió d’investigació sobre la gestió en l’àmbit sanitari.

 

Carles Manté i Ramon Bagó van treballar junts en el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC). Manté està imputat en el cas Innova per suposats pagaments irregulars i Bagó està sent investigat per les adjudicacions que va rebre el seu holding empresarial del CSC quan ell era el vicepresident d’aquest consorci públic.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides