Donat d’alta el turista que es va tirar del trampolí del moll de la fusta

Va saltar des de 27 metres d'alçada
trampoli moll de la fusta
trampoli moll de la fusta

El turista irlandès que la matinada de dissabte es va llançar des dels 27 metres d’alçada del trampolí que s’ha construït al moll de la Fusta de Barcelona per als Mundials de natació, ja ha estat donat d’alta de l’Hospital del Mar, on havia estat ingressat i en observació durant les últimes 24 hores.

Segons han informat des del centre mèdic a l’agència Efe, el turista ha abandonat l’hospital acompanyat del compatriota que va saltar des del trampolí de 10 metres construït al mateix lloc.

Els dos joves es van llançar al mar des de les dues plataformes dissabte a les 7 del matí. El turista que es va tirar des del trampolí més alt va haver de ser rescatat pel personal de seguretat contractat pel Mundial, perquè no podia sortir sol de l’aigua.

Quan el vigilant es va adonar de la presència dels joves, ja era massa tard, i els dos van tenir temps d’emular amb molt poca fortuna els saltadors que competiran en aquesta instal·lació a partir del dia 27.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari