Cessat l’autor del “catalanes de mierda”

Insults d'un directiu de Marca España pels xiulets a l'himne espanyol a la inauguració del Mundial de natació
Gafo (twitter)
Gafo (twitter)

Juan Carlos Gafo, un directiu de Marca España, ha estat cessat pel ministre d’Exteriors, José Manuel García-Margallo, després d’haver insultat via twitter els catalans per la xiulada que van fer mentre sonava l’himne espanyol a la cerimònia d’inauguració dels mundials de natació de Barcelona.

Catalanes de mierda, no se merecen nada‘, escrivia el director adjunt de l’Oficina de l’Alt Comissionat del Govern per a la Marca España. Tot i els posteriors tuits de penediment, matisos i disculpes, el diplomàtic anunciava, a la mateixa xarxa social, que deixava el càrrec.

Pido disculpas a los catalanes. Fue un error y pido perdón por mis afirmaciones. Dejaré Marca España“, assegurava, després de l’allau de rèpliques que havia generat el primer missatge. I d’assegurar que ell “nunca pitaría el himno catalán”.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari