Ester Quintana desconfia d’Espadaler

Les noves informacions aportades pel Conseller d'Interior sobre el 'cas Quintana' invaliden els informes anteriors
Brimo
Brimo

Ester Quintana ha mostrat aquest dimecres la seva incredulitat davant les noves informacions aportades pel Conseller d’Interior, Ramón Espadaler, sobre l’actuació policial a la manifestació del 14-N. Quintana, que va perdre un ull per l’impacte d’una pilota de goma, ha criticat que la conselleria aporti proves cabdals vuit mesos després d’iniciar les investigacions sobre els fets.

Una informació que segons Laia Serra, advocada de Quintana, “s’hagués pogut saber des del principi. Això fa perdre credibilitat a totes les informacions que s’han posat sobre la taula fins ara. Ells mateixos han invalidat les seves proves”.

 

En aquesta línea, Quintana ha criticat “com poden saber que no van disparar bales de goma si ni tan sols sabien que allà hi havia una altra furgoneta” i ha afegit que “jo he mantingut la meva veritat i no ha canviat”. La seva advocada ha explicat que estudiaran totes les declaracions dels responsables per esbrinar quines són “les conseqüències polítiques i jurídiques“.

Quintana ha respost a les preguntes dels periodistes a una roda de premsa per presentar una demanda que la plataforma stopbalesdegoma ha presentat davant el Tribunal dels drets Humans d’Estrasburg contra l’Estat espanyol per la vulneració de diferents drets de Carles Guillot, qui fa 12 anys va perdre un ull per l’impacte d’una bala de goma. Guillot també ha volgut donar suport a Quintana i ha explicat que les declaracions del conseller Espadaler són una “cortina de fum”, per tractar de netejar la imatge dels mossos d’esquadra.

(Visited 35 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari