Mas es mossega la llengua amb Camacho pel dinar de La Camarga

"I no vaig més enllà per no ofendre-la personalment", replica el president a la dirigent del PP al Parlament
La Camarga
La Camarga

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha sortit aquest dimecres de plenari al pas de les acusacions de corrupció que l’oposició ha llençat en bloc contra el partit que governa. La dirigent del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha carregat contra Convergència, i en el mateix torn de preguntes al president, també ha aprofitat per recordar a Esquerra el seu “conseller que feia contraban de tabac”. Mas ha frenat Camacho, i li ha replicat: “A vostè li falta sentit de la mesura, i no vaig més enllà per no ofendre-la personalment”, ha dit en al·lusió a la conversa de La Camarga que va reproduir El Triangle.

La sessió de control parlamentària al president de la Generalitat ha tingut aquest dimecres, després que el jutge conclogués ahir la instrucció sobre el cas Palau, un blanc clar: la majoria de grups han sotmès al president Mas a un ‘tercer grau’ sobre l’assumpció de responsabilitats pel presumpte finançament il·legal de CDC.

Mas ha estructurat la seva defensa bàsicament amb un argument: l’adjudicació de l’obra pública d’aquella època a Ferrovial ha estat investigada i revisada “del dret i del revés” i compleix els requisits legals. “Si aquella empresa guanya els concursos perquè és la més ben situada, com pot obtenir un tracte de favor?”, ha demanat.

Arribat el torn de Camacho, la dirigent popular ha mirat de diferenciar els cas Palau del cas Bárcenas. En un, “hi ha un presumpte corrupte a la presó que és qui acusa”, i en l’altre “hi ha un jutge que conclou que CDC s’ha finançat il·legalment”, ha dit.

“Quan parla de corrupció, li falta una mica de sentit de la mesura, i no vaig més enllà per no ofendre-la personalment”, ha replicat el president, en al·lusió al dinar que Sánchez-Camacho va mantenir amb l’examant de Jordi Pujol Ferrusola al restaurant La Camarga, i que aquest diari digital va reproduir.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.