Qui ha confós David Fernández amb Jordi Cañas?

Sense títol
Sense títol

L’ex president de Catalunya Caixa, Narcís Serra, ha tingut un lapsus durant la seva compareixença a la Comissió del Parlament que estudia les responsabilitats en la gestió de les caixes d’estalvis i ha anomenat “senyor Cañas” al diputat i portaveu de la CUP David Fernández.

L’error no ha estat corregit per ningú, encara que ha provocat els somriures dels presents a la sala on se celebrava la comissió. Jordi Cañas, diputat de Ciutadans, havia intervingut en el torn de preguntes anterior a Fernández.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.