ERC ja no pentina Catalunya per explicar “la veritat del cas Palau”

Cañas recorda la campanya republicana de fa tres anys, "Gent honesta a la política"
rovira al faristol
rovira al faristol

ERC es va apuntar a la moda encetada per CiU de llençar DVD en campanya, i al setembre de 2010, dos mesos abans de les eleccions al Parlament, va llançar, mitjançant el seu canal de youtube, un vídeo recopilatori dels compareixents esquitxats pel cas palau, en la comissió d’investigació celebrada al Parlament. El vídeo destacava les preguntes incisives dels dos diputats republicans, Àngels Cabassès i Pere Bosch.Els republicans van engegar la campanya “Gent honesta a la política”, en què pentinaven Catalunya explicant els vincles entre Convergència i el cas Palau. “No tots som iguals”, defensava l’aleshores candidat d’ERC, Joan Puigcercós, el dia que va presentar tres propostes perquè durant la legislatura que s’havia d’encetar es lluités contra la corrupció.

El diputat de C’s, Jordi Cañas, ha vaticinat aquest dimarts, que els republicans “taparan darrere l’estelada el possible espoli de recursos públics”.

ERC, que juntament amb CiU i la CUP eren les formacions que aquest dimarts encara no havien reaccionat a l’informe judicial sobre el cas Palau, ha demanat a la tarda a Convergència, de boca de la portaveu republicana Marta Rovira, que “depuri les responsabilitats que hagi de depurar“.

“No podem admetre que hi hagi cap ombra de dubte, i en base a l’informe, demanem que depurin responsabilitats”, ha dit Rovira, qui ha defensat les diferències entre Mas i Rajoy, “un donarà la cara i l’altre no”, per evitar així qualsevol analogia entre el cas Palau i el cas Bárcenas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides