L’estratègia equivocada del conseller Homs

La compareixença del president Mas pel cas Palau arriba amb la instrucció judicial tancada i en plena explosió del cas Bárcenas
Lucena al faristol
Lucena al faristol

Quan el conseller de Presidència, Francesc Homs, va proposar al president de la Generalitat, Artur Mas, que celebrés el ple monogràfic per donar explicacions pel cas Palau el 31 de juliol, en ple període estival, no va calcular els dos imprevistos que li han sorgit a Convergència els darrers dies. Així ho veu el portaveu socialista, Maurici Lucena, qui s’ha referit a la “data triada amb agosticitat” per “l’estratega Homs”.

Lucena ha destacat que tot i la “sagacitat” de “l’estratega Homs” a l’hora d’escollir el 31 de juliol, quan la majoria de la ciutadania està de vacances i les redaccions dels mitjans de comunicació funcionen a mig gas, la compareixença del president Mas “s’ha enverinat” per l’esclat del cas Bárcenas i per l’informe emès pel jutge que estudia el desfalc del Palau de la Música.

El portaveu ha augurat que el Ple “s’enverinarà com a conseqüència de les analogies inevitables” pels dos casos de presumpta corrupció.

“Si les coses s’haguessin fet bé, hauria d’haver comparegut abans de l’estiu, segur que l’estratega també preferiria haver-ho canviat”, ha considerat el diputat, “per estalviar-se la implosió dels dos casos”. Pel què fa a les explicacions que ha donat el portaveu del Govern, aquest mateix dimarts, Lucena s’ha mostrat sorprès perquè “un llicenciat en dret”, ha dit en al·lusió a Homs, “ha posat en peu d’igualtat l’informe del jutge Pijoan i l’emès pel patronat del Palau, que exculpava CDC.

(Visited 20 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari