Urdangarin preocupat pels seus mails íntims

El Duc de Palma, Iñaki Urdangarin, ha declarat com a testimoni per la demanda presentada per ell per evitar la difusió dels seus mails particulars
Urdangarin
Urdangarin

El Duc de Palma, Iñaki Urdangarin, ha matinat per anar a la Ciutat de la Justícia aquest dimarts. En aquesta ocasió s’ha presentat davant la Justícia com a testimoni per una demanda presentada per ell contra el seu exsoci a l’Institut Nóos, Diego Torres, i contra vuit grups de comunicació, per haver difós uns correus electrònics seus de caire personal.

 

L’advocat d’Urdangarin, Mario Pascual Vives, ha demanat al Jutjat d’Instrucció número 46 de Barcelona que mantingui la mesura cautelar de prohibir la difusió d’aquests correus personals. A la sortida del jutjat, l’advocat no ha volgut fer declaracions als nombrosos mitjans de comunicació presents, al·legant que és un tema relacionat amb la intimitat del seu client. La jutgessa té una setmana per prendre una decisió sobre aquesta petició.

 

Crits contra Urdangarin

El Duc de Palma ha entrat tot sol a les dependències judicials a les 8,45 del matí, vestit amb una americana blanca i amb un posat estirat i molt seriós. El seu advocat ha arribat més tard, a les 9,25, mentre que Diego Torres ho ha fet una mica abans, a les 9,15. Quan han arribat només hi havia un petit grup de persones per increpar al gendre del Rei d’Espanya.

 

Un cop ha finalitzat la seva declaració, cap a les 11,15, Urdangarin ha sortit ràpidament de la Ciutat de la Justícia, envoltat d’un fort dispositiu de seguretat format per Mossos d’Esquadra i seguretat privada, però no ha pogut evitar les protestes d’un grup de funcionaris judicials i de ciutadans amb banderes republicanes, que l’han insultat amb crit de “xoriço”, “hijo de puta” i “pijo”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides