Els SMS comprometedors de Rajoy a Bárcenas

El Mundo publica diversos missatges de Rajoy a Bárcenas en què li demana que negui els sobresous i la comptabilitat B del Partit Popular

SMS Rajoy
SMS Rajoy

El diari de Pedro J. Ramírez segueix traient documents i informacions compromeses pel president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i pel Partit Popular (PP) en el seu conjunt. Aquest diumenge obre portada amb unes imatges d’una sèrie de missatges de mòbil que s’haurien intercanviat Rajoy i l’extresorer, Luis Bárcenas.

 

En aquests SMS s’observa com el líder del PP intenta calmar a Bárcenas quan el 2012 les coses es comencen a complicar pel partit: “Luis, nada es fácil, pero hacemos lo que podemos. Ánimo”. Segons aquests missatges que desvela El Mundo, Rajoy va mantenir un contacte directe i permanent amb l’extresorer i li va demanar que negués la comptabilitat B i pagament de sobresous als dirigents del PP.

 

Un altre missatge, ja el 2013, mostra com el president del Govern espanyol li demana a Bárcenas que “sigui fort” i li expressa la seva comprensió. Un SMS enviat 48 hores després que es desvelés l’existència de comptes a Suïssa.

 

Des que va esclatar el cas Gürtel, l’extresorer del PP va guardar silenci durant molt de temps pel suport que li donava personalment Mariano Rajoy com a president de l’executiu central i del partit. Una situació que ha canviat radicalment en les últimes setmanes, sobretot després de l’entrada a presó de Bárcenas, que sembla disposat a tirar de la manta.

 

Els dies passen i la situació de la formació conservadora es complica. Sense anar més lluny, aquest dissabte un exdiputat del PP ha afirmat que en el partit “tothom sabia que hi havia sobresous”

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari