Camacho, Zaragoza i Llena al Parlament pel cas Método 3

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, el exsecretario de Organización del PSC, José Zaragoza, y el conseller Joaquim Llena deberán comparecer en la cámara catalana para explicar su relación con la agencia de detectives
José Zaragoza
José Zaragoza

A donar explicacions. La líder del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, l’exsecretari d’Organització del PSC, José Zaragoza i l’exconseller d’Agricultura durant el segon tripartit, Joaquim Llena hauran de comparèixer al Parlament de Catalunya per la seva relació amb Método 3. Així ho ha aprovat aquest dimecres la comissió d’Assumptes Institucionals de la cambra catalana.

 

No totes les compareixences s’han aprovat per majoria. La compareixença de la líder dels populars catalans s’ha aprovat amb 18 vots a favor i 2 en contra -dels diputats del PPC-, i la de José Zaragoza ha tirat endavant amb 19 vots a favor i 2 en contra -dels dos diputats del PSC-. Tan sols la demanda perquè comparegui l’exconseller Llena s’ha aprovat amb tots els vots a favor.

 

En el cas de Llena s’espera que doni explicacions per haver encarregat un informe sobre el tipus d’empreses perceptores d’ajudes europees als fruits secs. Camacho és una de la protagonistes de la gravació al restaurant a La Camarga efectuada per Método 3, mentre que Zaragoza és un de les persones senyalades per haver encarregat treballs a l’agència de detectius.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides