La CCMA publicarà els contractes amb productores

El Govern aprova una reforma audiovisual que limita el salari dels consellers de la CCMA i el CAC

Francesc Homs
Francesc Homs

El Consell de Govern de la Generalitat ha aprovat aquest dimarts l’avantprojecte de Llei per a la transparència i la sostenibilitat del sector de la comunicació en el qual s’estableix, entre altres mesures, que els contractes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) deixin de ser confidencials.

Així ho ha anunciat el portaveu del Govern, Francesc Homs, qui també exerceix de conseller de Presidència i, per tant, és de qui depèn la CCMA. D’aquesta manera, es posarà fi a la confidencialitat entre les productores i la CCMA, com reclamaven els treballadors de Tv3 i altres mitjans de comunicació. Homs ha admès que no es pot “demanar esforços als treballadors, sobre la base dels seus salaris, sense conèixer la contractació externa, que existeix i seguirà existint”.

 

Dedicació exclusiva dels consellers
La reforma empresa pel Govern també contempla que només els presidents del consell de Govern de la CCMA i del CAC hauran de tenir dedicació exclusiva mentre que els consellers que compaginin el càrrec amb altres activitats no cobraran per això.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari