“Som el partit més transparent d’Espanya”

El PP treu pit davant l'interrogatori periodístic per l'entrevista a Bárcenas
Cospedal
Cospedal

La secretària general del PP, Maria Dolores de Cospedal, s’ha sotmès aquest dilluns a un interrogatori periodístic, després de l’entrevista publicada aquest diumenge a l’extresorer del partit, i ho ha fet recordant l’auditoria a la qual s’han sotmès per part del Tribunal de Comptes i la publicació de les xifres del partit abans que ho requerís el jutge.

Cospedal ha negat les informacions publicades arran de l’entrevista de El Mundo a Bárcenas, en la qual l’extresorer assegura que el partit s’ha finançat il·legalment en els darrers 20 anys.

“Som i hem estat el partit més transparent dels que hi ha a Espanya”, ha asseverat la número dos del partit, després de reiterar que “mai un partit ha ensenyat els seus comptes amb una obertura tan extensa”.

Cospedal ha aclarit que els motius del jutge Ruz per enviar Bárcenas a presó tenen a veure “només amb la seva persona” i no amb el PP, i ha repetit, totes les vegades que l’han interpel·lat, que el seu partit té una comptabilitat “que coneix tota Espanya”.

Ara els advocats del PP estudien si el que s’ha publicat aquest cap de setmana serveix per ampliar la demanda que el partit ja té interposada contra el seu extresorer.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari