Aznar i Rajoy eviten Barcenas

Els principals referents del PP coincideixen en un acte i es pregunten per les vacances sense tocar el tema Barcenas
Títol de la imatge
Títol de la imatge

El principal focus d’atenció d’aquest diumenge de platja estava a Guadarrama, on s’ha produït la primera trobada en públic de José María Aznar amb Mariano Rajoy en 2013. L’expectació per veure com es comportaven junts president i expresident, després de les crítiques d’Aznar a la política del Govern, era tan desmesurada com les esperances d’escoltar que comentessin les novetats sobre Barcenas.

La trobada, estudiada fins a l’últim moment pels assessors populars, ha estat breu i informal. Una encaixada de mans per als fotògrafs i un fals intercanvi de paraules sobre les vacances d’un i altre. Tots dos han participat en la clausura del Campus FAES, on han esquivat en tot moment les preguntes dels periodistes sobre el cas Barcenas i les declaracions de l’extresorer publicades aquest diumenge, segons les quals el PP es va finançar il·legalment durant els últims 20 anys.

Durant les seves intervencions, tots dos s’han mostrat més diplomàtics que en els últims mesos, en els quals han mantingut un pols mediàtic per les crítiques d’Aznar a la política econòmica del seu substitut al capdavant del PP. Aznar s’ha limitat aquesta vegada a assenyalar que la fundació FAES, que presideix ell mateix, ha elaborat una bateria de mesures econòmiques que ha posat a la disposició de l’executiu i entre les quals ha destacat la reforma fiscal. Per la seva banda, Rajoy ha respost que el comitè d’experts que estudia la reforma tributària tindrà en compte el document.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.