Genocidi en directe

La Gene ha decidit commemorar el #Tricentenari del 1714 que no és altra cosa que crear una oficina tècnica per organitzar unes festetes i per a entretenir al personal en la Diada de 2014 i que deixin d’insidiar amb la cantarella ‘ quan decidirem decidir, segons el dret a decidir, si en Rajoy decideix deixar-nos decidir?’ i suposo que també per a evitar una altra ‘megamani-concert-cadenahumana’, perquè ja sabem tots i totes, que al Molt Honorable se li gira feina o se li casa una filla quan es fan aquestes ‘kedades indepes’.

 

Total que han adjudicat l’organització del genocidi de 1714, a l’empresa del germà d’un Molt Honorable director general (#etfelicitofill), perquè les polítiques d’ocupació dels @ciu, es basen en l’emprenedoria familiar i en el comerç de proximitat (que si col·loco a la nebodeta a Alemanya, que si contracto les empreses de les que sóc apoderat…).

 

Els fets de 1714 van esdevenir realment bèsties a CAT: van morir 1.200.000 persones i s’exiliaren al voltant d’uns 30.000 catalans i catalanes.

 

Els fets de 2014 amb les dades de les que disposem ara també es poden qualificar de ‘hardcore’: 285.000 menors de 16 anys viuen en la pobresa, 617.300 aturats i 50.640 joves han marxat a viure a l’estranger.

 

Pregunta que faria la meva filla o la mateixa Mafalda: i si enlloc de gastar 3.500.000€ en commemorar un genocidi destinem la partida pressupostària a aturar el genocidi que estem vivint ara?

Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.