Genocidi en directe

La Gene ha decidit commemorar el #Tricentenari del 1714 que no és altra cosa que crear una oficina tècnica per organitzar unes festetes i per a entretenir al personal en la Diada de 2014 i que deixin d’insidiar amb la cantarella ‘ quan decidirem decidir, segons el dret a decidir, si en Rajoy decideix deixar-nos decidir?’ i suposo que també per a evitar una altra ‘megamani-concert-cadenahumana’, perquè ja sabem tots i totes, que al Molt Honorable se li gira feina o se li casa una filla quan es fan aquestes ‘kedades indepes’.

 

Total que han adjudicat l’organització del genocidi de 1714, a l’empresa del germà d’un Molt Honorable director general (#etfelicitofill), perquè les polítiques d’ocupació dels @ciu, es basen en l’emprenedoria familiar i en el comerç de proximitat (que si col·loco a la nebodeta a Alemanya, que si contracto les empreses de les que sóc apoderat…).

 

Els fets de 1714 van esdevenir realment bèsties a CAT: van morir 1.200.000 persones i s’exiliaren al voltant d’uns 30.000 catalans i catalanes.

 

Els fets de 2014 amb les dades de les que disposem ara també es poden qualificar de ‘hardcore’: 285.000 menors de 16 anys viuen en la pobresa, 617.300 aturats i 50.640 joves han marxat a viure a l’estranger.

 

Pregunta que faria la meva filla o la mateixa Mafalda: i si enlloc de gastar 3.500.000€ en commemorar un genocidi destinem la partida pressupostària a aturar el genocidi que estem vivint ara?

Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Deixa un comentari

Notícies més llegides