El PP pagava vestits a Rajoy amb diner negre

Luis Barcenas explica les misèries del PP i amenaça amb fer pública documentació que faria caure al Govern
Sense títol
Sense títol

El director d’El Mundo publica aquest diumenge una recopilació dels extractes més rellevants de la conversa que va mantenir durant quatre hores amb l’ex tresorer del Partit Popular, Luis Barcenas, qui assegura que les informacions aparegudes fins al moment són només una petita part de tot el que sap i que podria fer caure al Govern.

 

“Bárcenas em va explicar algunes anècdotes relacionada amb la compra de vestits per a Rajoy” amb diner negre, assegura Pedro J. Ramírez en el seu diari. L’extresorer popular reconeix també l’autenticitat dels papers filtrats pel diari El País i admet com un acte de lleialtat al president del Govern el negar que la signatura que apareix en ells fos la seva.

 

La filtració d’aquests papers s’hauria produït per una traïció de l’advocat Jorge Trias Sagnier, a qui els hi va facilitar per evitar que caiguessin en mans de la justícia si registraven el seu domicili. Segons va assegurar Barcenas a Pedro J., conserva més documentació que corrobora els pagaments en negre a dirigents del PP, però, el que és més sorprenent, també a un exdirigent del PSOE i a algun periodista.

 

20 anys de finançament irregular
La carta dominical de Pedro J. comença amb aquesta bomba: “Pocs dies abans d’ingressar a la presó Luis Bárcenas em va explicar, en el transcurs d’una llarga conversa, que durant almenys els últims 20 anys el PP ha estat finançant-se de forma il·legal, rebent donacions en metàl·lics de constructors i altres empresaris que al seu torn obtenien adjudicacions o contractes de les administracions governades pel partit”.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari