La Família Reial no és benvinguda a la UdG  

El claustre de la Universitat de Girona (UdG) ha aprovat no convidar als seus actes a cap membre de la Família Reial
Mani antiborbons
Mani antiborbons

El claustre de la Universitat de Girona (UdG) ha aprovat aquest divendres no convidar als seus actes a cap membre de la Família Reial. Es tracta d’una proposta que havien fet membres del personal d’administració i servei (PAS) que ha estat consensuada finalment per tot el claustre. La proposta original del PAS anava més enllà i demanava que cap representant de la UdG assistís a actes amb la presència de la Família Reial.

 

En aquest claustre extraordinari s’han votat tres propostes, dels estudiants, que finalment no han prosperat. La primera demanava la transferència d’impostos a la Hisenda catalana; declarar persona non grata al ministre d’Educació, José Ignacio Wert, i que la Universitat es desvinculés de la Fundació Príncep de Girona.

 

Cap d’aquestes propostes ha prosperat perquè els estudiants han rebutjat modificar el text original. En el cas de la proposta de Wert l’alternativa proposada pel Rectorat era que es demanés la seva dimissió, però els representants dels estudiants no han acceptat cap canvi.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari