Querella d’alta volada

La Fiscalia s'ha querellat contra dos exponents de la 'beautiful people' catalana, per escaquejar més de cinc milions d'euros a Hisenda
Fundació Francisco Godia
Fundació Francisco Godia

Terratrèmol a Pedralbes, el barri de la gent rica de Barcelona. La Fiscalia s’ha querellat contra Lily Godia i el seu marit, Manuel Torreblanca, dos exponents de la ‘beautiful people’ catalana, per escaquejar més de cinc milions d’euros a Hisenda amb escandaloses despeses particulars que imputaven a les seves empreses per desgravar i que denoten la vida ‘a tot tren’ que porten

 

Poc li ha durat al matrimoni Godia l’alegria per la venda del seu 25% de l’empresa propietària de l’Hotel W de Barcelona al fons d’inversió qatarià Diar. L’hotel de Ricardo Bofill era un ‘mort’, heretat de la fallida de la immobiliària Sacresa, que llastava la seva cartera d’inversions i que, finalment, s’han aconseguit treure de sobre, això sí, amb importants minusvàlues.

Hores després de fer-se pública la venda de l’hotel W, del qual Liliana (Lily) Godia i Manuel Torreblanca posseïen el 25% de la societat patrimonial (vegeu EL TRIANGLE número 1.116), la Fiscalia de Delictes Econòmics presentava una querella criminal al jutjat de guàrdia on s’imputa al glamurós matrimoni un cúmul de delictes contra la hisenda pública que sumen 5.755.898,40 euros. Si la venda de la seva participació a l’hotel de la bocana del port de Barcelona els ha reportat 50 milions d’euros, ara s’exposen a una sanció multimilionària pels seus tripijocs per escapar de les seves obligacions tributàries.

 

Més informació a l’edició en paper d’EL TRIANGLE d’aquesta setmana.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides