Mor un malagueny que es va cremar a l’estil bonze

El jove, de 36 anys, es va calar foc davant la Delegació de Benestar Social de la Junta d'Andalusia perquè li van retirar una ajuda
Hospital Verge del Rocio de Sevilla
Hospital Verge del Rocio de Sevilla

Un home de 36 anys ha mort en la matinada d’aquest dijous a l’hospital Verge del  Rocio de Sevilla al no poder superar les greus cremades que es va provocar en cremar-se a l’estil bonze el 3 de juny passat.

El jove, que portava un mes en coma, es va ruixar amb gasolina i es va calar foc en senyal de protesta per la derogació d’una ajuda de 300 euros. La víctima havia sol·licitat una pensió no contributiva per discapacitat que li va ser denegada per la Conselleria de Benestar Social de la Junta, però els tribunals van revocar la decisió i li van concedir l’ajuda. Finalment, la Conselleria va presentar un recurs i el Tribunal Superior de Justícia d’Andalusia va derogar la decisió.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.