El Cap de Trànsit a Girona dimiteix per conduir massa ràpid

El Cap del Servei Català de Trànsit a Girona, Narcís Clé, ha presentat la seva renúncia després de ser caçat pels Mossos conduint a 160 km/hora
Control radar
Control radar

Ha estat el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, l’encarregat d’anunciar la renúncia presentada aquest dijous pel Cap del Trànsit a Girona, Narcís Clé, després que fos interceptat pels Mossos d’Esquadra conduint a 160 km/hora per l’autopista AP-7. La velocitat màxima permesa en aquesta via és de 120 km/hora.

 

El responsable del trànsit a la demarcació gironina ha estat enxampat per un radar mòbil que l’ha fotografiat circulant a una velocitat molt superior a la permesa. Aquest tipus d’infracció està castigada amb una multa de 300 euros i la retirada de dos punts del carnet de conduir, segons ha avançat la Cadena Ser.

 

Narcís Clé tornava a Girona després de participar en la reunió de la Comissió Catalana de Trànsit i Seguretat Vial, presidida pel conseller Espadaler, i amb la presència del director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern. El més curiós del cas és que aquesta comissió s’ha fixat com a objectiu redactar un pla estratègic per reduir la sinistralitat un 50% fins el 2020.

 

Clé ocupa el càrrec de Cap Territorial de Trànsit a Girona des de 1998 i té la plaça en propietat des de 1999. El conseller d’Interior ha dit que no és un càrrec de designació política, sinó un funcionari, i ha assegurat que la tramitació de l’expedient seguirà el seu curs i que s’obrirà un procés administratiu per atorgar la seva plaça.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides