El Cap de Trànsit a Girona dimiteix per conduir massa ràpid

El Cap del Servei Català de Trànsit a Girona, Narcís Clé, ha presentat la seva renúncia després de ser caçat pels Mossos conduint a 160 km/hora
Control radar
Control radar

Ha estat el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, l’encarregat d’anunciar la renúncia presentada aquest dijous pel Cap del Trànsit a Girona, Narcís Clé, després que fos interceptat pels Mossos d’Esquadra conduint a 160 km/hora per l’autopista AP-7. La velocitat màxima permesa en aquesta via és de 120 km/hora.

 

El responsable del trànsit a la demarcació gironina ha estat enxampat per un radar mòbil que l’ha fotografiat circulant a una velocitat molt superior a la permesa. Aquest tipus d’infracció està castigada amb una multa de 300 euros i la retirada de dos punts del carnet de conduir, segons ha avançat la Cadena Ser.

 

Narcís Clé tornava a Girona després de participar en la reunió de la Comissió Catalana de Trànsit i Seguretat Vial, presidida pel conseller Espadaler, i amb la presència del director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern. El més curiós del cas és que aquesta comissió s’ha fixat com a objectiu redactar un pla estratègic per reduir la sinistralitat un 50% fins el 2020.

 

Clé ocupa el càrrec de Cap Territorial de Trànsit a Girona des de 1998 i té la plaça en propietat des de 1999. El conseller d’Interior ha dit que no és un càrrec de designació política, sinó un funcionari, i ha assegurat que la tramitació de l’expedient seguirà el seu curs i que s’obrirà un procés administratiu per atorgar la seva plaça.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari