Llanos de Luna viurà a una torre de Pedralbes

La Delegada del Govern es trasllada a un exclusiu edifici públic per motius de seguretat
Sense títol
Sense títol

La delegada del Govern a Catalunya, María de los Llanos de Luna, canviarà de residència per motius de seguretat i s’establirà en una finca propietat de l’estat al barri de Pedralbes, un dels més cars i exclusius de Barcelona.

Llanos de Lluna, en el centre de la polèmica per homenatjar a la División Azul -unitat de militars espanyols que van combatre al costat de l’exèrcit alemany en la Segona Guerra Mundial-, es traslladarà del seu domicili particular per recomanació de les forces de seguretat de l’estat.

El seu nou domicili és la residència oficial dels Delegats del Govern a Catalunya, però no sempre ha estat utilitzada pels seus antecessors. La finca, que disposa de jardí i piscina, porta nou anys abandonada i necessitarà treballs de condicionament per al seu ús, encara que no es realitzaran obres, segons informa Vilaweb.

Es dóna la circumstància que Llanos de Luna va realitzar unes polèmiques declaracions, en les quals va assenyalar que “és important que hi hagi pijos i rics, són els que gasten”, que van ser motiu de burla i censura. Ara, ella viurà en una de les zones més exclusives de Barcelona, entre algunes de les famílies més riques de la ciutat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.