Es busca opinador no professionalitzat

Resulta que els comissaris de la commemoració del tricentenari del setge borbònic a Catalunya, Miquel Calçada (1965) i Toni Soler (1965), han tibat d’agenda per buscar les col·laboracions dels actes que l’any vinent recordaran l’efemèride.

Tenint en compte que des de fa anys TV3 compra a molt bon preu els seus productes, i que Soler és un dels impulsors de l’Ara, els comissaris han incorporat Mònica Terribas, (1968) exdirectora de TV3 i consellera delegada i editora de l’Ara, Albert Om (1965) El Convidat (TV3) i conseller assessor de l’Ara, Bibiana Ballbé, no recordo com es diu el programa cultural que fa a TV3 i col·laboradora de l’Ara. I també hi participa l’exdirector de TV3, Francesc Escribano.

No tenia intenció de colar aquest apunt introductori en la meva estrena com a opinador a eltriangle.eu. Però m’ha semblat convenient aprofitar l’avinentesa, perquè la presentació es feia aquest dimarts i penso que retrata prou bé el col·laboracionisme instaurat en el panorama comunicatiu català (que és l’únic que més o menys conec). I consti que em declaro seguidor del Mikimoto i de la factoria Minoria Absoluta.

Aquesta setmana ha arrencat El Triangle digital amb un nou disseny i un nou equip de professionals amb ganes d’oferir un periodisme crític i treballat. L’equip de eltriangle.eu volem trencar la dinàmica favoritista que s’ha instaurat en els mitjans de comunicació catalans i espanyols.

Estic cansat, esgotat, de veure/escoltar/llegir els mateixos tertulians/opinadors/columnistes a la majoria de mitjans de comunicació donant el seu parer sobre el repunt de l’euríbor, la devaluació de la rúpia nepalesa o el decret llei dels ocells cantaires.

Des d’aquesta tribuna faig una crida a tothom qui vulgui opinar amb criteri sobre una matèria determinada: professors, periodistes especialitzats (no dels que parlen del Parlament sense haver-lo trepitjat mai), funcionaris, artistes, afectats per la hipoteca…

Busquem professionals no professionalitzats en l’art del col·laboracionisme. Volem opinadors que dominin un camp i que sàpiguen explicar-lo. Sense quotes partidistes. Sense amiguismes. Sense favoritismes.

La columna d’opinió pretén ser una simple plataforma, no retribuïda, per divulgar informació que considereu útil. Els al·ludits, o els qui conegueu algú que pugui estar interessat, envieu un correu a [email protected]

Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.