Jordi Martí critica l’absència del PSC al Concert per la Llibertat

El líder del PSC a l'Ajuntament de Barcelona no "entén" l'absència del seu partit al Concert per la Llibertat i al Pacte Nacional pel Dret a Decidir
Jordi Martí
Jordi Martí

El Concert per la Llibertat de dissabte al Camp Nou també aixeca polseguera interna dins del PSC. El líder dels socialistes catalans a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, en un apunt al seu blog ha manifestat la seva discrepància respecte a l’absència del seu partit al concert i a la constitució del Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

 

Jordi Martí considera que una força política com la seva havia de ser present dissabte a l’acte celebrat al Camp Nou i ha afirmat que no “entén” la decisió de no anar-hi. El líder del grup municipal del PSC al consistori barceloní ha apuntat que el dret a decidir és una bona sortida per evitar “el perill” que el sobiranisme acabi afectant només a una part de la ciutadania.

 

Unes paraules que xoquen amb l’anàlisi feta aquest migdia pel portaveu del PSC, Jaume Collboni, en què ha criticat que el concert fos “només independentista” i no es fes referència al dret a decidir. 

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari