Alicia ensopega en les seves mentides

El dinar de La Camarga persegueix la presidenta del PPC, que no aconsegueix enterrar l'escàndol i queda en una difícil situació política i personal
Alícia Sánchez Camacho
Alícia Sánchez Camacho

La presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alícia Sánchez Camacho, s’ha col·locat, ella soleta, en un complicat laberint sense sortida després de la consecució d’un acord extrajudicial amb el màxim responsable de l’extinta agència de detectius Método 3, Francisco Marco.

 

Lluny de tancar el cas de la gravació del dinar entre la dirigent popular i l’examant del primogènit de Jordi Pujol, Vicky Álvarez, aquest pacte, que comporta la retirada de les accions judicials empreses per Alícia Sánchez-Camacho a canvi d’una suposada indemnització de 80.000 euros, l’ha deixat en una difícil situació política i personal.

 

Mes informació a l’edició en paper d’EL TRIANGLE d’aquesta setmana.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides