La Guàrdia Civil considera els germans Torrens els creadors de la trama per defraudar l’IVA

El jutge deixa en llibertat amb càrrecs l'alcalde de Santa Maria de Miralles i directiu de Petromiralles. Dos dels imputats ingressaran a presó
Títol de la imatge
Títol de la imatge

Els germans Josep Maria Torrens, director general de Petromiralles i alcalde de Santa Maria de Miralles (Anoia), i Pere Torrens, directiu de la petroliera, han quedat en llibertat amb càrrecs després de comparèixer divendres davant de l’Audiència Nacional. Dels set detinguts que han passat a disposició judicial, el jutge ha decretat presó incondicional per a dos, presó sota fiança per a un i ha deixat en llibertat els altres quatre, entre ells els germans Torrens, a qui la Guàrdia Civil considera els creadors de l’entramat per defraudar l’IVA.

 

Els dos comercials de l’empresa Rodríguez Estepa 2000 SL ingressaran a presó, mentre que Marco Grimaldo, a qui es considera el testaferro del grup, la podrà evitar si paga la fiança. Tots ells, inclosos els quatre que han quedat en llibertat amb càrrecs, estan imputats pels delictes de blanqueig de capitals, frau fiscal de més de 100 milions i falsedat.

 

A l’alcalde Torrens, a més dels delictes anteriors, se l’imputa també per tinença il·lícita d’armes , ja que en tenia una sense llicència. En els registres efectuats, s’han confiscat més d’un milió d’euros en efectiu, 30.000 dòlars i 9.000 iuans xinesos.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides