A quin polític el traeix la consciència?

Duran i Lleida
Duran i Lleida

A vegades la ment va més ràpida que les paraules, i això és el que li ha passat al Josep Antoni Duran i Lleida. En una jornada sobre emprenedors, després de l’escàndol per la difusió de les seves paraules contra ERC en una reunió amb militants d’Unió a Girona, s’ha referit a la llei “d’emprenyedoria”. Conscient de l’error, el líder d’UDC ha apuntat que era una sort estar parlant en directe i que ningú l’hagués gravat amb un Iphone per manipular les seves paraules i fer-les públiques posteriorment. I és que mai qui et pot gravar i difondre les teves paraules per deixar-te en evidència.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.