Vicepresident amb sou extra

L'alcalde de Cercs i vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil (CiU), ha estat denunciat per cobrar dietes que no li corresponen, mentre l'Oficina Antifrau obliga el consistori a retornar les subvencions duplicades per a un mateix projecte

Sense títol

Els regidors de l’oposició de l’Ajuntament de Cercs (Berguedà) han denunciat que l’alcalde del municipi Ferran Civil, ha estat cobrant durant dos anys una paga que no li corresponia de 665 euros mensuals, mentre ja percebia el sou com a vicepresident de la Diputació, proper als 100.000 euros anuals.

A aquests pagaments cal sumar les compensacions que rebia per la seva assistència als plens -36,95 euros- i a les comissions de govern local -22,33 euros-, òrgan que es reuneix quatre vegades al mes. El portaveu de l’oposició, Germán Sánchez, diu que la “il·legalitat es veu clarament quan l’alcalde ha eliminat aquest any la paga de 665 euros als pressupostos municipals però en canvi ha augmentat les dietes per assistència a plens i juntes de govern, amb uns imports que gairebé li compensen les perdudes”.

Notícia completa en l’edició en paper d’aquesta setmana del Triangle

(Visited 42 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Feu un comentari