A qui commou la “humanitat” de la Brimo?

Brimo Mossos d'Esquadra
Brimo Mossos d'Esquadra

“He anat a les aules a veure els membres de la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra, i la seva humanitat i la seva voluntat de servei em commou”, ha dit aquest dijous Núria Aymerich, directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, davant la Comissió d’Estudi de l’Ús de Material Antiavalots en Esdeveniments de Masses, celebrada al Parlament.

 

En la seva compareixença parlamentària, la directora ha assenyalat que els estudiants de la Brimo són “persones compromeses fins a l’ànima en garantir els drets i les llibertats dels ciutadans”. “Puc garantir una entrega i una voluntat d’ajudar els ciutadans absoluta”, ha conclòs.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides