A qui commou la “humanitat” de la Brimo?

Brimo Mossos d'Esquadra
Brimo Mossos d'Esquadra

“He anat a les aules a veure els membres de la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra, i la seva humanitat i la seva voluntat de servei em commou”, ha dit aquest dijous Núria Aymerich, directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, davant la Comissió d’Estudi de l’Ús de Material Antiavalots en Esdeveniments de Masses, celebrada al Parlament.

 

En la seva compareixença parlamentària, la directora ha assenyalat que els estudiants de la Brimo són “persones compromeses fins a l’ànima en garantir els drets i les llibertats dels ciutadans”. “Puc garantir una entrega i una voluntat d’ajudar els ciutadans absoluta”, ha conclòs.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.