Sánchez-Camacho no dóna la cara

La presidenta del PP no aclareix cap pregunta sobre la conversa privada de La Camarga i emprendrà accions contra els mitjans que la difonguin
ASCamacho al Parlament
ASCamacho al Parlament

La presidenta del PP ha alertat aquest dijous, quan s’ha fet pública via twitter una suposada part de la conversa privada que tenir al restaurant La Camarga amb l’examant del fill gran de l’expresident Pujol, que els seus advocats emprendran accions contra qui hagi utilitzat qualsevol plataforma per difondre-la.

 

Aquesta amenaça, que deriva de la protecció constitucional que li dóna el dret a la privacitat, ha estat l’única al·lusió que Alicia Sánchez-Camacho ha fet durant la roda de premsa convocada al Parlament.

 

La dirigent ha negat els continguts que s’han difós i ha evitat valorar-los. Preguntada repetidament pels periodistes sobre la hipotètica afectació i perjudici que pot tenir el coneixement públic de la conversa sobre la seva imatge política, la cap de files popular ha rebutjat contestar-les.

 

“Tothom sap a l’hora de treballar quines són les seves responsabilitats”, ha dit la presidenta del PPC sobre l’incompliment de les mesures cautelars per part d’aquells que publiquin la conversa privada.

 

Sánchez-Camacho, qui va posar ahir el cas en mans dels seus advocats, ha apuntat a una “intencionalitat clara” de treure a la llum la conversa del restaurant amb la finalitat de desestabilitzar-la.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides