El comptable de Gürtel pagava els avions de Corinna

La princesa Corinna zu Sayn-Wittgenstein utilitzava un avió privat per desplaçar-se per Europa, el qual era contractat per Arturo Fasana, comptable suís de la 'trama Gürtel' i enllaç clau en el 'cas emperador'. Així ho assegura El Confidencial, que assenyala que Fasana va contractar a la companyia aèria NetJets Europe a través de la seva empresa, Rhone Gestion, encara que qui gaudia dels serveis era únicament Corinna amb els seus acompanyants.
Sense títol
Sense títol

D’aquesta manera, Corinna podia gaudir d’un avió privat sol·licitat amb 24 hores d’antelació. La societat de Fasana contractava targetes prepagament per un valor de 150.000 euros que es podien utilitzar per 25 hores de vol durant un any de vigència. La princesa va compartir vols amb el Rei d’Espanya, segons les fonts consultades per El Confidencial, que afegeixen que per ocultar la identitat dels acompanyants de Corinna s’utilitzaven títols nobiliaris falsos.

 

Qui contractava aquests serveis per Corinna era Arturo Fasana, detingut en 2009 dins de l’operació Gürtel i acusat de ser el comptable de la trama i de Francisco Correa a Suïssa. També se’l va relacionar amb el ‘cas Emperador’, dins del qual seria qui hauria posat en contacte a les fortunes espanyoles amb l’entramat liderat per Gao Ping que blanquejava importants summes de diners.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides