Cornellà vol veure ‘la Roja’

Penyes del RCD Espanyol recorren a Llanos de Luna perquè la selecció jugui a l'estadi blanc-i-blau
Llanos de Luna amb penyes Espanyol
Llanos de Luna amb penyes Espanyol

La massa social blanc i blava que vol veure un partit de la selecció espanyola a l’estadi de Cornellà-El Prat, s’ha reunit aquest dimecres amb la delegada del Govern a Catalunya per mirar d’aconseguir el seu propòsit.

Els representants de les penyes del RCD Espanyol s’han trobat amb la delegada Llanos de Luna i el subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo, perquè facin de mitjancers amb la Federació Espanyola amb l’objectiu de poder veure un partit oficial de la selecció a l’estadi blanc-i-blau.

“També els catalans volem veure en directe els bicampions d’Europa i actuals campions del món”, han argumentat els portaveus de les penyes durant l’entrevista per fer plausibles les seves reivindicacions.

Els representants de les penyes han lamentat que fins a dia d’avui, cada cop que “els aficionats catalans de la selecció que hem volgut animar els nostres colors en directe ens hem hagut de conformar amb desplaçar-nos a altres ciutats”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.