Cornellà vol veure ‘la Roja’

Penyes del RCD Espanyol recorren a Llanos de Luna perquè la selecció jugui a l'estadi blanc-i-blau
Llanos de Luna amb penyes Espanyol
Llanos de Luna amb penyes Espanyol

La massa social blanc i blava que vol veure un partit de la selecció espanyola a l’estadi de Cornellà-El Prat, s’ha reunit aquest dimecres amb la delegada del Govern a Catalunya per mirar d’aconseguir el seu propòsit.

Els representants de les penyes del RCD Espanyol s’han trobat amb la delegada Llanos de Luna i el subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo, perquè facin de mitjancers amb la Federació Espanyola amb l’objectiu de poder veure un partit oficial de la selecció a l’estadi blanc-i-blau.

“També els catalans volem veure en directe els bicampions d’Europa i actuals campions del món”, han argumentat els portaveus de les penyes durant l’entrevista per fer plausibles les seves reivindicacions.

Els representants de les penyes han lamentat que fins a dia d’avui, cada cop que “els aficionats catalans de la selecció que hem volgut animar els nostres colors en directe ens hem hagut de conformar amb desplaçar-nos a altres ciutats”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides