ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
redacció 06-07-2018
Sánchez impugna la moció a favor del 9-N
L’executiu central espera el dictamen previ del Consell d’Estat abans d’anar al Constitucional
Isabel Celaá. | Foto: rtve.es
El govern central impugnarà davant del Tribunal Constitucional la decisió del Parlament de Catalunya que aquest dijous ha ratificat la declaració del 9-N del 2015 en què s'instava a desobeir el Constitucional.

L’executiu de Pedro Sánchez està a l’espera del dictamen previ preceptiu del Consell d’Estat abans de recórrer la moció del Parlament davant el Constitucional, segons ha anunciat la ministra d’Ensenyament i portaveu, Isabel Celaá, a la sortida del Consell de Ministres d’aquest divendres.

La majoria independentista a la cambra catalana va aprovar una moció de la CUP que ratifica la declaració de ruptura del 9 de novembre del 2015, i que també marca un termini de 90 dies al govern català per recuperar les lleis socials suspeses pels magistrats.

El text va tirar endavant tot i l'advertència dels lletrats del Parlament, que desaconsellaven la tramitació. De fet, Ciutadans, el PSC i el Partit Popular no van voler participar de la votació.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: