ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 09-07-2018
Rosell, imputat de nou per defraudar Hisenda
La fiscalia acusa l'exdirigent del Barça de no pagar 229.569 euros d'impostos
L’expresident del Barça Sandro Rosell encara ha de lliurar batalles de l’antiga etapa barcelonista.
Un jutge de Barcelona ha imputat a l'expresident del FC Barcelona, Sandro Rosell, arran d'una querella de la Fiscalia de Barcelona per presumptament haver defraudat a Hisenda 229.569 euros durant l'exercici del 2012. El magistrat l'ha citat a declarar el pròxim 17 de setembre.

És la segona causa oberta contra l'exdirigent blaugrana, que és a la presó provisional per ordre de la jutge de l'Audiència Nacional Carmen Lamela, que li atribueix diversos delictes, entre ells blanqueig de capitals i organització criminal.

La nova querella de la fiscalia assenyala que Rosell es va servir de la societat TOC. SLU, constituïda el 3 de novembre del 2009 i de la qual era administrador únic, per obtenir rendes que no va declarar en la seva autoliquidació de l'impost de la renda (IRPF) per un import de 352.382 euros, i aquesta era la quantitat derivada de "la seva activitat professional personal".

La companyia de la qual era accionista, incideix el fiscal, es va limitar a sotsarrendar oficines a l'immoble que tenia llogat l'exdirigent del Barça a Barcelona.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: