ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 18-06-2018
Puigdemont, Sànchez, Turull i Rull volen cobrar dietes
Tot i que no poden assistir al Parlament, JxCat reclama els pagaments per desplaçaments
| Foto: Generalitat de Catalunya
Els diputats de Junts per Catalunya que es troben presos o a l'estranger, tot i que no poden assistir a les sessions plenàries del Parlament ni participar en l'activitat normal de la cambra, han demanat cobrar les dietes per desplaçament.

JxCat ha sol·licitat a la Mesa del Parlament que reconegui el dret dels diputats Carles Puigdemont -que està en Berlin-, Jordi Sánchez, Jordi Turull i Josep Rull, que es troben en presó preventiva, a rebre les dietes del Parlament, ja que "es troben en circumstàncies extraordinàries i res justifica que no se'ls pagui".

Ho han fet a través d'un escrit registrat per JxCat a què ha tingut accés Europa Press en què es manifesta que Puigdemont, Sànchez, Turull i Rull "no se'ls ha fet efectiva part dels drets econòmics que preveu l'article 12 del reglament "del Parlament.

L'esmentat article especifica que els diputats "tenen dret a una assignació fixa i poden rebre també assignacions variables, totes elles a càrrec del pressupost del Parlament i amb caràcter d'indemnització per a l'exercici de les seves funcions".

 

Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: